Kook de rijst in gezouten kokend water in 15 minuten gaar en
laat in een zeef uitlekken.
Snipper de uien en laat ze in de boter glazig worden.
Hak de peterselie, schep hem samen met de uitgelekte
kappertjes door de ui en zet dit opzij.
Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
Was de vis zorgvuldig onder de koude kraan, dep hem droog en
wrijf hem met citroensap, zout en peper in.
Doe de rijst over in een ingevette ovenvaste schaal, leg er de
helft van de tomaat op en bestrooi met zout en peper.
Verdeel er de helft van het uienmengsel over, leg de vis en de
rest van de tomaten erop en bestrooi met zout en
peper.
Verdeel tenslotte de rest van het uienmengsel over de
tomaten.
Dek de schotel met aluminiumfolie af en laat de vis in de op
200°C voorverwarmde oven in 30-40 minuten gaar worden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |